br. Johannes

Broeder Johannes Een Trappist met een wonderlijk levensverhaal Een aangrijpend verhaal van een mens met een rotsvast geloof in God. Van een kind dat opgroeide in moeilijke omstandigheden en zich nog elke dag verwonderd over het leven.
Afleverdatum: 1 week
€9,00 incl. BTW

€ 6,20 verzendkosten.

Gratis verzending vanaf € 50,00.


Broeder Johannes,
een trappist met een wonderlijk levensverhaal.

Jan Prins (77) groeide op in erbarmelijke omstandigheden. Na acht jaar in een gesticht voor verstandelijk gehandicapte en moeilijk opvoedbare jongens te zijn weggestopt, kwam hij met zijn tweelingbroer in pleeggezinnen terecht die je niemand zou toewensen. Zijn geloof in een tastbare God hield hem echter overeind. Uiteindelijk was Jan kapelaan, pastoor en deken. In 2013 trad hij in als monnik van onze gemeenschap en kreeg hij de kloosternaam broeder Johannes.

Dit boek is een aangrijpend verhaal van een kind, dat opgroeide in een uitermate ellendige situatie en zijn leven een zinvolle invulling gaf.

Het boek is geredigeerd en opgemaakt door drs. Nathalie Lans. Zij studeerde Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Leiden en Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht.