Kok in lockdown

Een tijdsdocument van de periode van de 2e lockdown met daarin een veertigtal signature dish recepten van chefs uit voornamelijk Tilburgse horeca waaronder het verhaal van één van de koks van Abdij O.L.V. van Koningshoeven.
€24,95 incl. BTW

€ 6,20 verzendkosten.

Gratis verzending vanaf € 50,00.


Reis mee in een waanzinnig tijdsdocument van de periode van de 2e lockdown met daarin een veertigtal signature dish recepten van chefs uit voornamelijk Tilburgse horeca. Met fantastische fotografie, ontroerende en fijne verhalen van de chefs en hun restaurants. Het kookboek staat vol leuke weetjes, handige en lekkere tips, in het decor van deze grillige periode van de 2e lockdown door corona. We wilden met dit boek de koks iets geven, maar uiteindelijk is het vooral andersom.

Het is nog vroeg in de middag als we met ons buikje rond na ons dagelijkse kok bezoek terug naar huis willen fietsen. Maar niet voordat we ons nog één keer omdraaien, naar het karakteristieke klooster kijken en even in onze arm knijpen.
We hadden bij de start van dit project nooit vermoed dat we op plekken zouden komen waar bijna niemand anders komt. In de aardappelopslag van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven bijvoorbeeld. Al pratende stonden we er ineens, terwijl Sep Graumans de aardappels selecteerde voor de spruitjesstamppot met pompoensate die vandaag op het menu van de monniken stond.

Wilt u meer lezen en te weten komen?
Het boek is te bestellen via de volgende link - kok in lockdown