In tegenstelling tot eerder mondeling gecommuniceerd is de lancering van de La Trappe Quadrupel Oak Aged batch #49 níét op 29 september maar op vrijdag 13 oktober a.s..

Welkom bij de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven

Om verder te gaan moet u 18 jaar of ouder zijn.

La Trappe Dubbel 75cl en Dubbel koemelkkaas
Steun het goede doel

15,80

  • Gratis verzending bij bestellingen boven de 75,- euro
  • Binnen 5 werkdagen bezorgd
  • De monniken van Abdij Koningshoeven staan aan de wieg van elk product dat in de abdij wordt vervaardigd.
  • 1x La Trappe Dubbel 7.0% - 75cl
  • 1x La Trappe Dubbel koemelkkaas (ca. 385 gr.)

Bij de aankoop van dit product gaat er een deel van de opbrengst direct naar het goede doel.

Productomschrijving

Met hart voor de mens en oog voor diens behoeften ondersteunt Abdij Koningshoeven mensen waar ze kunnen. Daarom start Abdij Koningshoeven in haar online Kloosterwinkel met het verkopen van speciale kaas- en bierpakketten. Een extra deel van de opbrengst gaat naar mensen in Tilburg en omgeving die een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.
Koopt u een kaas- of bierpakket? Dan kunt u tevens een extra donatie doen van 5, 10 of 15 euro. Dit bedrag komt dan volledig ten goede aan het goede doel, bovenop de bijdrage die de pakketten opleveren.


Geniet van deze heerlijke combinatie van La Trappe Dubbel 7.0% en La Trappe Dubbel koemelkkaas. Klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. In combinatie met een heerlijke pittige kaas. Laat de kaas gerust wat langer liggen, dat komt de smaak alleen maar ten goede. De kaassmaak ligt op het puntje van de tong. De biersmaak volgt daarna en die combinatie vormt een aparte smaaksensatie.