In tegenstelling tot eerder mondeling gecommuniceerd is de lancering van de La Trappe Quadrupel Oak Aged batch #49 níét op 29 september maar op vrijdag 13 oktober a.s..

Welkom bij de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven

Om verder te gaan moet u 18 jaar of ouder zijn.

La Trappe Quadrupel 75cl met Quadrupel koemelkkaas
Steun het goede doel

16,40

Dit product is momenteel niet op voorraad.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de 75,- euro
  • Binnen 5 werkdagen bezorgd
  • De monniken van Abdij Koningshoeven staan aan de wieg van elk product dat in de abdij wordt vervaardigd.
  • 1x La Trappe Quadrupel 10% - 75cl
  • 1x La Trappe Quadrupel koemelkkaas (ca. 385 gr.)

Bij de aankoop van dit product gaat er een deel van de opbrengst direct naar het goede doel.

Productomschrijving

Met hart voor de mens en oog voor diens behoeften ondersteunt Abdij Koningshoeven mensen waar ze kunnen. Daarom start Abdij Koningshoeven in haar online Kloosterwinkel met het verkopen van speciale kaas- en bierpakketten. Een extra deel van de opbrengst gaat naar mensen in Tilburg en omgeving die een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.
Koopt u een kaas- of bierpakket? Dan kunt u tevens een extra donatie doen van 5, 10 of 15 euro. Dit bedrag komt dan volledig ten goede aan het goede doel, bovenop de bijdrage die de pakketten opleveren.


Geniet van deze heerlijke combinatie van La Trappe Quadrupel 10% en La Trappe Quadrupel koe kaas. Het originele, donkere trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk. En een heerlijke karakteristieke, romige koemelkkaas gemaakt van lokale, biologische ingrediënten. Hieraan is op heel bescheiden wijze ons sterkste La Trappe-bier toegevoegd: La Trappe Quadrupel.