La Trappe Quadrupel Magnum 1,5L 2020

La Trappe Quadrupel Magnum 10% Bierbrouwerij de Koningshoeven brouwt La Trappe Quadrupel sinds 1991, dat wereldwijd wordt geprezen om zijn volle, zachte smaak. Deze unieke magnumfles is een hommage aan dit bijzondere bier.
Beschikbaarheid:: 35 op voorraad
Afleverdatum: 1 week
€17,00 incl. BTW

€ 6,20 verzendkosten.

Gratis verzending vanaf € 50,00.


La Trappe Quadrupel Magnum 1,5L editie 2020

Een ode aan samen zijn en samen delen

Gemaakt om te delen en om in goed gezelschap te genieten van het product en het moment, nu of later. Want La Trappe Quadrupel magnum is een uitstekend bewaarbier. In al die jaren dat de fles bewaard blijft, blijven de unieke smaaktonen zich ontwikkelen. In combinatie met de luxe uitstraling van de fles is La Trappe Quadrupel magnum ideaal om cadeau te geven.
Waardevolle basis ‘Delen’ speelt ook in de levenswijze van de trappistenmonniken een belangrijke rol. Dit vloeit voort uit de diepgewortelde overtuiging dat stilte en bewust leven, solidair zijn en oprecht interesse tonen in de ander de wereld een beetje mooier maken.

Voor Bierbrouwerij de Koningshoeven is dit element de basis waarop ze haar bieren produceert. Deze bijzondere La Trappe Quadrupel magnum, laat zich dan ook het beste smaken in goed gezelschap. Met aandacht voor het moment en elkaar.
Nu of later.

Product labels