Welkom bij de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven

Om verder te gaan moet u 18 jaar of ouder zijn.

Quadrupel Oak Aged #44 & Quadrupelkaas koekjes

15,95

  • Gratis verzending bij bestellingen boven de 75,- euro
  • Binnen 5 werkdagen bezorgd
  • De monniken van Koningshoeven staan aan de wieg van elk product dat in de abdij wordt vervaardigd.
  • 1x Quadrupel Oak Aged batch #44 - 37,5cl
  • 1x La Trappe Quadrupelkaas koekjes

Productomschrijving

La Trappe Quadrupel Oak Aged batch #44 heeft tweeëneenhalf jaar gerijpt op Witte Wijn Barriques, afkomstig uit de Zuid-Franse Gaillac regio. Hier komen bekende Bordeaux wijn variëteiten als Sauvignon blanc, Sémillon en Mucscadelle vandaan. Batch #44 presenteert zich met een diepe mahoniebruine kleur, donkerder dan de normale Quadrupel. 

De smaak is lichtzoet, moutig en volmondig te noemen waarbij frisse toetsen vanuit de witte wijn in fijne harmonie samen gaan met de zachte invloed van het eikenhout. De nasmaak is verwarmend, waarbij de lichtzure en droge smaak het bier een unieke afdronk geeft.
Batch #44 is een uniek en uiterst gebalanceerd bier uit de La Trappe Oak Aged serie. Het is een bier om in alle rust en stilte van te genieten. Deze batch is geblend in maart 2022. 

Deze La Trappe Quadrupel Oak Aged batch #44 is uitermate heerlijk te combineren met onze La Trappe Quadrupelkaas koekjes uit onze eigen Abdijbakkerij. Deze koekjes worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, biologische ingrediënten die zo veel mogelijk in de directe omgeving zijn verkregen. En natuurlijk is de smaakmaker van deze koekjes de La Trappe Quadrupelkaas. 

LET OP: Kan sporen van pinda’s en noten bevatten.

Online bieden we enkel een combinatie aan van de La Trappe Quadrupel Oak Aged batch #44 met andere producten uit onze abdij.
Indien u graag alléén de La Trappe Quadrupel Oak Aged batch #44 wilt bestellen kunt u terecht in onze fysieke kloosterwinkel bij onze abdij (Dagelijks geopend van 13:00 tot 17:30 uur).